Wij zijn Anu en Tom en hebben twee tienerdochters Helena en Eva.

We hebben ons hele leven al een voorliefde voor dieren gehad en ook onze kinderen zijn opgegroeid met dieren. Naast paarden, pony’s en een hond hadden we ook een superlieve poes. Een paar jaar geleden stierf ze op hoge leeftijd. We twijfelden of we nog wel een poes zouden nemen want het verdriet bij dit verlies was echt heel groot.

Omdat we het zo een mooie poes vonden en omdat ze echt een gouden karakter heeft, dachten we dat het wel leuk zou zijn mochten we andere mensen gelukkig kunnen maken met een baby’tje van haar. Ook de kleintjes zien opgroeien zou zo fijn zijn…

Zo begon ons fokverhaal….

Ondertussen is dit fokverhaal echt wel een passie geworden voor ons hele gezin. Het is mooi om te zien hoe dieren opgroeien in ons gezin en we kijken er ook naar uit mensen gelukkig te maken met onze kleine spruitjes.

Onze oudste dochter stond erop dat we terug een poes in huis zouden nemen. Mijn echtgenote twijfelde. Toen we op een avond deze brief op het keyboard van onze computer vonden, hadden we eigenlijk geen andere keuze meer... 

We onderzochten welke poes het best bij ons paste. We kozen ervoor een Ragdoll te nemen. We gingen op zoek naar het perfecte kitten en na een lange zoektocht vonden we precies wat we wilden: de allermooiste en liefste poes ooit!!